Qeveria do të kthejë 15 për qind nga TVSH-ja e llogarive fiskale.

Qytetarët do të mund t’i paraqesin të dhënat e bar-kodit të llogarive fiskale që i marrin gjatë blerjes së një të mire apo shërbimi, nëpërmjet aplikacionit të organeve për të hyra publike.

Kthimi i tatimit do të bëhet për gjëra të blera dhe shërbime, ajo nuk mund të bëhet nga llogari që janë të kthyera, llogari fiskale që janë dhënë nga vërtetim llogaritë si dhe llogari fiskale që janë të blera gjëra që tejkalojnë 30 mijë denarë.

Një familje mesatare në Maqedoni e cila harxhon rreth 530 euro, qa sa është kufiri social shpenzues, do të mund të kthejë vetëm 172 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Mbyllen 222 lokale të lojërave të fatit

Mbi 200 lokale të lojërave të fatit janë mbyllur pas aksionit të…

Janakieski mbetet në arrest shtëpiak

Ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski do të mirëpresë në shtëpinë…

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë MPB-në e Maqedonisë së Veriut

Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet…

Prej sot inspektorët në terren, për lokalet që punojnë pas orës 18 do të ketë dënime të mëdha

Prej sot, inspektorët e tregut, sanitar dhe të punës do të jenë…

Seancë e re e Kuvendit

Kuvendi republikan sot do të mbajë seancën e 124-të ku në rend…