Komisioni Rregullator për Energjetikë solli vendim, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht 1,60 % në raport me vendimin e datës 17.3.2023.

Çmimi i shitjes me pakicë i EURODIZEL (D-Е V) ulet për 1,50 den/l, ndërsa çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 si dhe i Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (EL-1) ulet për 0,50 den/l.

Çmimi i shitjes me pakicë i Мazutit М-1 SU ulet për 1,649 den/kg dhe tani do të jetë 38,130 den/kg.

Nga data 21.3.2023, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95 81,00 (denarë/litër)
EUROSUPER BS – 98 83,00 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V) 74,00 (denarë/litër)
Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 73,50 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU 38,130 (denarë/kilogram)

Theksojmë se këto janë çmimet maksimale të derivateve të naftës nga ora 00:01 e datës 21.3.2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Algjeriani me fanellën e UÇK-së udhëtoi 400 kilometra për ta mbështetur Kosovën dhe Shqipërinë

Algjeriani Houssem Tujamo ka udhëtuar rreth 400 kilometra nga kryeqyteti Algiers për…

Maqedonia e Veriut me rritjen ekonomike më të ulët në rajon

Qeveria e Maqedonisë së Veriut thotë se raporti i Bankës Botërore ka…

Një i plagosur në Pejë, të shtëna me armë në Çarshinë e gjatë

Një person ka mbetur i plagosur nga të shtëna me armë që…

Ish-presidenti rus ka thënë se vendi i tij “zhduket” nëse humbet luftën në Ukrainë

Ish-presidenti rus dhe zëvendëskryetari i Këshillit të Sigurimit të Federatës Ruse, Dmitry…

Mehaj në Bruksel, diskutohen mundësitë e bashkëpunimit të Kosovës me NATO-n

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, i shoqëruar nga Ambasadori i Republikës së…