Pas plasjes së skandalit me punësimet e familjarëve të funksionarëve të BDI-së së fundmi kan reaguar edhe vet aktivistët dhe militantët e BDI-së.

Ata ngren zërin për padrejtësin që ju bëhet në lidhje me punësimet dhe avancimet.

“Funksionerët e BDI-së janë në gjumë të thellë dhe kan harruar qytetarët dhe aktivistët partiak.

Nën komoditetin e pushtetit ato kan harruar rrugën nga ku kan ardhur.

Afera me punësimet familjare është goditje pas shpine për aktivistet dhe familiet e tyre.”
Shkruan Militant BDI faqe që njihet si mbështetëse e partisë së Ali Ahmetit.

Shkrimi i plotë :

Çdo pushtet rrënohet kur shkëputet lidhja mes pushtetarëve dhe qytetareve.
Funksionerët e BDI-së janë në gjumë të thellë dhe kan harruar qytetarët dhe aktivistët partiak.

Nën komoditetin e pushtetit ato kan harruar rrugën nga ku kan ardhur.
Afera me punësimet familjare është goditje pas shpine për aktivistet dhe familiet e tyre.

Aktivisti i BDI-së është dëshpëruar, i goditur dhe i zhgënjyer nga politika kuadrovike që po realizojn funksionarët egosit.

Përderisa nuk shohim një rekonstruim të thellë të ekzekutivit dhe partisë si dhe ndryshim të qasjes së funksionarve të BDI-së ndaj neve aktivistëve nga sot e tutje ne #MilitantiBDI do të kemi  qasje kritike ndaj funksionareve të BDI-së dhe në shërbim të aktivistëve dhe qytetarëve.
Nga sot Ne do jemi zëri i kritikave në rrjetet sociale. Boll ju bëm PR funksionerëve miop që kan interes vetëm si ti rahatojnë familjarët e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Shqiptarët bojkotojnë LSDM-në dhe Besën. Ja ku ndodhi!

Koalicioni mes LSDM-së dhe BESËS nuk është pritur siç duhet tek shqiptarët.…

Anulohet seanca për konstatimin e dorëheqjes së Gruevskit

Seanca kuvendore për konstatimin e dorëheqjen së Nikolla Gruevski anulohet për në…

Sa para mund t’i kushtojë “vetingu” i gjyqtarëve dhe prokurorëve Maqedonisë së Veriut?

Procesin e kontrollit apo verifikimit të përgjithshëm të gjyqtarëve dhe prokurorëve, nëse…

100 mijë pasaporta të reja, më 24 mars arrijnë në MPB

Më 24 mars pritet të arrijnë pasaportat nga Gjermania, sipas komunikimit të…

Qeveria: Procedura e ngritur e Gjykatës Kushtetuese për pagat e funksionarëve, gjykatësve dhe prokurorëve drejtpërdrejt dëmton sigurimin e mjeteve për përballje me Kovid-19

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut konsideron se procedura e ngritur…