Në moshën 63-vjeçare ka ndërruar jetë Ognen Stavrev, gjykatës në Gjykatën Penale të Shkupit.

Ai 25 vjet ka gjykuar në shumë raste në dy gjykatat themelore të Shkupit. Ai shqiptoi dënime në disa raste të PSP-së, si “Titanik 2”, “TNT” dhe “Monstra”.

Ognen Stavrev është djalë i Dragolub Stavrev, kryetar i Kryesisë së atëhershme të Republikës Socialistike të Maqedonisë, kryetar i Këshillit Ekzekutiv të RFM dhe ish kryetarë i Qytetit të Shkupit.

Gjyqtari Ognen Stavrev ka gjykuar në Departamentin për Krim të Organizuar dhe Korrupsion vitet e fundit. Për shkak të problemeve shëndetësore që kishte, muajt e fundit ishte gjyqtar për ekzekutimin e sanksioneve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Regjistrohet tërmet në Maqedoninë e Veriut

Tërmeti me intensitet prej tre shkallëve sipas shkallës së makro-sizmike evropiane është…

Bastisje në Shkup, arrestohet një person

Me datë 18.01.2023, zyrtarët policorë nga SPB Shkup – Njësiti për Trafikim…

Greqia kërkon “shpjegim” nga Turqia rreth një harte që u shpërnda në mediat sociale

Kryeministri i Greqisë, Kyriakos Mitsotakis, i ka bërë thirrje Turqisë që të…

“Shqipëria do të bllokohet nëse nuk paguan”, Becchetti: Qeveria Rama më detyrohet 150 milionë euro

Biznesmeni italian Francesco Becchetti thyen heshtjen dhe flet për here të parë…

Idrizovë, prindërit refuzojnë çdo zgjidhje përveç Njegoshit

Nëse Komuna e Gazi Babës nuk pranon kërkesën e 11 prindërve shqiptarë…