Analisiti Nijazi Muhamedi në një deklaratë për Alsat, tha se bisedat e publikuara nuk cenojnë privatësinë pasi bëhet fjalë për bisedë mes funksionarëve. Muhamedi madje thotë se edhe vlerësimi i Komisionit të Venecias për “bombat” e atëhershme të LSDM-së ka qenë se duhet të lejohet publikimi i materialeve të tilla që janë në interes publik.

Dobia e këtyre publikimeve do të jetë se pala tjetër që i ka pasur bombat, përkatësisht Zoran Zaev më parë i fshehur për palën shqiptare. Por, tani janë me rëndësi se për proceset gjyqësore që zhvillohen qoftë për rastin Monstra, Lagjen e Trimave, Harun Aliut dhe të tjera do të jepen qartësime plotësuese për organet e drejtësisë, gjegjësisht prokurorinë dhe vetë gjykatën”, ka thënë për Alsat, Nijazi Muhamedi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Aeroportet mbeten të mbyllura, hotelet hapen nga e hëna

Prej sot, sipas vendimit të Qeverisë, hapen të gjitha vendkalimet kufitare, përveç…

Zaev: BDI-ja të mos gënjej vetveten, koalicioni LSDM-BESA do të jenë fitues të zgjedhjeve

Koalicionin që dje e promovuat me Lëvizjen BESA ka ngjallur shumë reagime,…

Anketa e NDI-së: Fitues i zgjedhjeve parlamentare koalicioni Aleanca për Shqiptarët-Alternativa

Hulumtimi më i ri i Institutit amerikan NDI, që është publikuar edhe…

Sela: Partitë politik maqedonase me qëndrime të barikaduara në ekstrem

“Sot kishim takimin e radhës, ashtu siç e paralajmëruam javën e kaluar.…

Komisioni për Sëmundje Infektive: Qeveria të vendos për kufijtë

Komisioni për Sëmundje Infektive (KSI) përsëri i ka besuar Qeverisë çështjen e…