Ministri i Mbrojtjes i Rusisë, Sergey Shoigu, ka thënë se mobilizimi i pjesshëm do të përfshijë ata që kanë përvojë ushtarake.

Shoigu, në një intervistë tha se për t’u mobilizuar do të thirren rreth 300 mijë njerëz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Çashkë, maqedonasit kundërshtojnë paralelen shqipe

Një grup i caktuar i prindërve të nxënësve maqedonas të shkollës fillore…

Është shfuqizuar izolimi shtëpiak për të kthyerit nga vendet e huaja në RMV

Qeveria e Maqedonisë së Veriut e ka shfuqizuar izolimin shtëpiak të të…

Pendarovski: Më shumë demokraci dhe zhvillim ekonomik

Më shumë siguri, më shumë demokraci, zhvillim më të madh ekonomik. Kjo…

VMRO-DPMNE reagon ashpër ndaj Zaevit: Është mashtrues klasik

Nëpërmjet një njoftimi të VMRO-DPMNE-së thuhet se “mashtruesi Zaev është burimi i…

Avokati i Alimit dhe Gurit kërkon përjashtimin e Janevës dhe Fetait nga lënda “Titanik 3”

Avokati i Ejup Alimit dhe Ismet Gurit në rastin Titanik 3 kërkon…