Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj, ka thënë vit i fuqizimit të ushtrisë së Kosovës.

Mehaj tha se kjo do t’i kontribuojë paqes dhe stabilitetit në rajon dhe më gjerë.

“Viti 2023, do të jetë vit i fuqizimit të ushtrisë, investimit jo vetëm në pajisje por dhe në ngritjen e përgatitjes profesionale të ushtarakëve tanë, të cilët do t’i kontribuojnë ruajtjes së paqes dhe stabilitetit jo vetëm në vend dhe rajon por edhe më gjerë, si forcë e një vendi, anëtare e NATO-s, në një të ardhme të afërt”, tha Mehaj.

I pari i Mbrojtjes në Kosovë ka marrë pjesë në punëtorinë e organizuar nga Zyra e Kryeministrit, ku ka prezantuar të arriturat e ministrisë që ai drejton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Skandal në Katar, futbollistët serbë mbajnë hartën e Kosovës me ngjyrat e flamurit të tyre në dhomat e zhveshjes

Skandal në Katar, futbollistët serbë mbajnë hartën e Kosovës me ngjyrat e…

Në pjesën perendimore të RMV-së jetojnë 920 mijë banorë, dyfish më shumë se në atë lindore

Sipas analizës së fundit të Ministrisë së pushtetit lokal, Maqedonia e Veriut…

Sondazhi nga Pyper: 66% e qytetarëve mendojnë se stabiliteti politik në Kosovë do të arrihet përmes zgjedhjeve të reja

Pyper, si platformë e specializuar për matjen e opinionit publik, në bashkëpunim…

Janeva ka qenë e ndjekur fizikisht 10 ditë para arrestimit, Boki 13 dhe Kiçeec,një muaj

Rreth dhjetë ditë, para arrestimit dhe ndalimit të saj, Katica Janeva ka…

Osmani takoi nënsekretaren e shtetit, Nuland – diskutojnë për energjinë, sundimin e ligjit dhe marrëdhëniet Kosovë-Serbi

Në vazhdën e takimeve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, presidentja e…