Për shkak të vizitës së papa Françeskut rruga deri te Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit ishte e mbyllur për komunikacion prej nga ora 7:30 deri në orën 9, për çka të gjithë udhëtarët të cilët kanë fluturime në mëngjes është dashur të arrijnë në aeroport deri në orën 7.

Siç kumtoi koncesioneri i aeroportit TAV Maqedoni,udhëtarët të cilët kanë fluturime gjatë mbrëmjes, duhet të arrijnë më së voni deri në orën 15:30 sepse nga ora 16:15 rruga deri në aeroportin e Shkupit do të jetë përsëri e mbyllur për qarkullim.

Detaje lidhur me regjimin e komunikacionit nga aeroporti deri në Shkup dhe ndryshime eventuale, janë në dispozicion në ueb faqen https://papa.mk/soobrakjaj/.

Tek transporti i rregullt me autobusë për udhëtarët e TAV Maqedoni, nga Qyteti i Shkupit deri në Aeroportin ndërkombëtar të Shkupit dhe anasjelltas, me transportuesin zyrtar “Manora”, sot orari kohor i linjave të autobusit nuk do të pësojë ndryshime, përveç linja e cila në orën 8:30 niset nga aeroporti drejt Shkupit do të niset gjysmë ore më vonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Tetovë, deri në ora 17:00 vetëm një e treta e qytetarëve kanë realizuar të drejtën e votës

Nga 84.454 qytetarë me të drejtë vote në Komunën e Tetovës, deri…

Bora bllokon malësinë e Tetovës, autoritetet komunale nuk veprojnë (FOTO)

Gjendja momentale në fshatin Bozofcë, rrugë të bllokuara nga bora dhe pa…

Pse nuk e keni luftu korrupsionin? Kjo është përgjigja Ramush Haradinajt për qytetarin në rrugët e Prishtinës

Në emisionin Pressing të Televizionit 7 janë të ftuar kryetari i AAK’së,…

Tensione në seancën gjyqësore për rastin “Monstra”

Pas tetë viteve Haki Aziri dhe Lupço Todorovski i njohur si Radnik…

Ekskluzive: Paraqiten rezultatet e hetimeve ndërkombëtare për rastin te Liqeni i Smilkovës

Momente të reja janë paraqitur në hetimet e pavarura ku janë kyçur…