Sot do të mbahen mbledhjet e dy komisioneve të Kuvendit të Kosovës.

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere, mban mbledhje, në të cilën do të bëj shqyrtimin e raportit me amendamente të Komisionit Funksional për Projektligjin pёr të drejtat e autorit dhe të drejtat e përafërta, shqyrtimin e raportit me amendamente i Komisionit Funksional për Projektligjin për parandalimin dhe mbrojtjen nga dhuna në familje, dhuna ndaj grave dhe dhuna në baza gjinore dhe shqyrtimin e raportit me amendamente i Komisionit Funksional për Projektligjin për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit për Këshilllin e Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës.

Po ashtu ky komision do të bëj shqyrtimin edhe të Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes së financimit në mes të Republikës së Kosovës, përfaqësuar nga Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve, dhe Bankës Evropiane për Investime për Projektin “Rehabilitimi i linjës hekurudhore 10 B”, raporton RTKlive.

Në rend dite është edhe shqyrtimi i raportit vjetor i Organit Shqyrtues i Prokurimit për vitin 2022, shqyrtimi i raportit vjetor i Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik për vitin 2022, shqyrtimi i raportit vjetor Financiar i Zyrës së Rregullatorit për Energji për vitin 2022, shqyrtimi i raporti vjetor Financiar i Komisionit të Pavarur për Media për vitin 2022 dhe shqyrtimi i Raporti vjetor Financiar i Autoritetit Rregullativ për Komunikime Elektronike dhe Postare për vitin 2022.

Ndërkaq Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport, në rend dite ka shqyrtimin e raporteve të komisioneve të përhershme për Projektligjin pёr të drejtat e autorit dhe të drejtat e përafërta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Lirohen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së…

Maqedonia e Veriut sot shënon tre vjetorin e anëtarësimit në NATO

Sot, më 27 mars 2023, Maqedonia e Veriut shënon tre vjetorin e…

Të respektohet masa për vetizolim

Ministri i brendshëm Naqe Çulev në pres konferencën e sotme njoftoi për…

Grupi Strategjik 6 i Ballkanit Perëndimor: ‘Ballkani i Hapur’ do të konkurrojë negativisht me Procesin e Berlinit

Projekti i ‘Ballkanit të Hapur’ do të konkurrojë negativisht me Procesin e…

Zaharieva: RMV-ja do të ketë vend në BE kur të jetë e përgatitur, për momentin nuk është

Republika e Maqedonisë së Veriut (RMV) do të ketë vend në Bashkimin…