Ministrja e Drejtësisë, Renata Deskoska tha se mbështet procesin e vetingut edhe të politikanëve por edhe të funksionarëve shtetëror që janë të korruptuar dhe që kanë lidhje me mafian.

Deksoska tha se do të mbështes çfarëdo procesi që do të kontribuojë që në funksione të vijnë njerëz profesionistë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Çmimi i karburanteve në Maqedoninë e Veriut kap majat

Qytetarët në Maqedoninë e Veriut me një pagë mesatare prej 24 mijë…

Garat ilegale me motora në Shkup, konfiskohen tre motoçikleta

Janë sanksionuar 12 vozitës të motorëve të cilët kanë organizuar “gara të…

Gjendja katastrofale në shkollën që u krenuan se ia ndëruan emrin!

Aktivisti i EcoGuerilla, Arianit Xhaferi, ka akuzuar funksionarët e BDI-së, për gjendjen…

Sot pritet aktgjykimi për ish drejtorin e ELEM-it

Sot në Gjykatën Penale – Shkup duhet që të shqiptohet aktgjykimi për…

Asnjë epilog nga komisionet për rastet gjyqësore të iniciuara nga BDI-ja

Asnjë komision anketues i iniciuar nga BDI-ja në Kuvend, nuk ka marr…