“Informoj shqiptarët, nga burime të trefishta se në operacionin e shkatërrimit të infrastrukturës digjitale në Shqipëri, janë veç të tjerash janë pjesëmarrës hakera të qeverisë, hakera rusë dhe serbë. Qeveria u ka fshehur të vërtetën shqiptarëve. Rama ua dha me grupin e tij. Kosova është sulmuar nga sistemet e Shqipërisë. Mali i zi gjithashtu, është në sulm edhe Maqedonia. Për këto dy të fundit se di, por për Kosovën e sigurt që është nga sistemet shqiptare. Penetrim i plotë i hakerave serbë ose rusë…Dihet që problemet më madhore me Kosovën i kanë. Mbrojta e Kosovës ka deklaruar në mënyrë të përsëritur se sulmet janë nga rajoni. Sistemi TIMS dhe databaza e policisë shkencore, që ka çdo gjë të botës të nëndheshme, nuk ka asnjë lidhje me portalet, por lidhje direkte të ndërhyrjes të hakerave të qeverisë që do të zhdukë lidhjet e saj me krimin. Me dhjetëra orë komunimikimi të qeveritarëve me grupet më të rrezikshme kriminale, në Shqipëri, Dubai, Amerikë Latine, Meksikë e kudo.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Gati ligji kundër rrjeteve sociale që ndalojnë politikanët

Një projektligj i ri që pritet të shkaktojë debate po miratohet në…

Quni: Nuk jemi të interesuar për luftë, por nëse është e pashmangshme, prapë do të fitojmë

Ministri i Mbrojtjes, Anton Quni ka reaguar ndaj deklaratës së presidentit serb,…

Ju them troç !

KUALICIONIMI parazgjedhor i ALEANCËS me BESË DHE TË TJERAT (parti e shoqëri…

23 vjet nga konferenca e Rambujesë

Para 23 viteve, më 6 shkurt të vitit 1999 i filloi punimet…

Shefi i NATO-s, Stoltenberg, propozon reforma

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg do të paraqesë të mërkurën…