Udhëheqësit e NATO-s kanë arritur në Bruksel për të diskutuar hapat e tyre të ardhshëm në përgjigje të pushtimit rus të Ukrainës.

Liderët u mblodhën për një “foto familjare” tradicionale përpara takimit të tyre, i cili është përshkruar si një nga më të rëndësishmit në historinë e aleancës, teksa lufta në Ukrainë hyn në muajin e dytë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Qeveria afgane dhe talebanët bien dakord për të vazhduar bisedimet për paqe

Përfaqësuesit e qeverisë afgane dhe talebanët, kanë dështuar që të arrijnë përparim…

Ende nuk dihet se kur do të nisë rigjykimi për “Titanik 3”, apeli pranoi ankesat e Alimit dhe Gurit

Edhe pas pushimit kolektiv të gjykatës që përfundoi këtë javë, nuk dihet…

Konfirmohen disa nga parregullsitë gjatë punësimeve në ASK

Kryeministri Zoran Zaev arsyeton mungesën e testit të poligrafit dhe integritetit për…

Tensionet shpërthejnë pasi policia izraelite hyn sërish në xhaminë Al-Aksa

Policia izraelite ka hyrë në kompleksin e Xhamisë Al-Aksa ndërsa besimtarët u…

Anulohet “Maxhar Telekom”, Bogoevski nuk e njeh ish prokuroren e PSP

Anulohet seanca e sotme gjyqësore për rastin “Maxhar Telekom”, meqë dëshmitari kryesorë…