Portali Lider ka shkruar se mbrëmë pasi që ishte mobilizuar policia në momentin e fundit është anuluar veprimi.

“Më thirrën në punë për një veprim të rëndësishëm, por kur mbërrita atje më thanë që të shkojë në shtëpi. Ishin thirrur mbi 200 kolegë nga të gjitha njësitë, por u kthyem prapa”, ka theksuar për portalin “Lider”, një burim policor.

Sipas këtij portali, veprimi mund të ishte paraparë për një personalitet të rëndësishëm që po hetohet në rastin “Reket” dhe se përmendet emri i kryeprokurores speciale, Katica Janeva. Rasti ka të bëjë me shantazhimin e një biznesmeni si i akuzuar nga Prokuroria Speciale, të cilit iu morën 1.5 milionë euro me premtimin për tia mbyllur procedurën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

ASH: Mos krijoni konfuzion tek punëtorët e biznesmenët

Ndaj masave të fundit të Qeverisë ka reaguar edhe Aleanca për Shqiptarët.…

Flet pronari i objektit Mavrovasja

“Do të shkojmë në gjyq dhe do të kërkojmë dëmshpërblim për këtë.…

Taravari: Më tregoni një shkollë të cilën e ka renovuar BDI-ja

Është qesharake situata me riemërtimin e shkollave në Çair. Kështu e vlerëson…

Transporti ajror në ditën e parë të Vitit të Ri po zhvillohet rrjedhshëm

Komunikacioni ajror në ditën e parë të Vitit të Ri po zhvillohet…

Rriten çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

Komisioni Rregullator për Energjetik ka rritur çmimet e derivateve të naftës për…