Z b r i t :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Një panair ndryshe

Midis nesh Panairi më i madh i librit, ai që organizohet në…

A kemi zhvillim apo shfrytëzim të kulturës!?

A ka respekt më të madh se sa kur të tjerët në…

Letërkëmbimi

Në fokus Letërkëmbimi është formë e përcjelljes së informacionit si dhe të…

Si të arrihet epiteti “Aset kombëtar”

Midis nesh Artistët dhe intelektualët janë të papërmbajtshëm në gjetjen e hapësirave,…

Netët patriotike” dhe “borxhi në natyrë”!

Midis nesh Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut për këto tri dekada nxorën…