Me 02.03.2019 në ora 14.00 me telefon në Qendrën për njoftime dhe komandë në Manastir, nga ana e Ndihmës së shpejtë urgjente në Manastir është lajmëruar se nga ana e tyre në Spitalin Klinik në Manastir është dërguar D.C.(37), shtetas i SHBA-ve, i cili është lënduar gjatë skijimit.

Te D.C. është konstatuar lëndim i rëndë të cilën e ka fituar gjatë marrjes pjesë në një turne skijimi që është mbajtur në qendrën skiatore Kopanki në Pelister.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Mashtruesi nga Gostivari shiti arën e huaj me çmim 54 mijë euro

Zyra e jashtme për çështje krimi në Gostivar ka ngritur padi penale…

Zaev: Ne 100 për qind i plotësuam kriteret, tani radhën e ka BE-ja

“100 për qind i plotësuam kriteret. Bashkë me fqinjët tone Republikën e…

Premtimet e partive për reforma në gjyqësor, ekspertët: Nevojitet riemërim i gjykatësve dhe prokurorëve

Reforma në gjyqësor. Sa dhe si është i mundur ky proces? Ky…

Aksion i madh i policisë, arrestohen 5 të punësuar në komunën e Tetovës, pesë tjerë në kërkim

Pesë personat punësuar në komunën e Tetovës janë arestuar, kurse disa ende…

Qeveria do të diskutojë për programet e punës, ndryshimet, plotësimet dhe propozim-vendimet ligjore

Qeveria e Republikës të Maqedonisë së Veriut sot do t’i mbajë seancat…