Me autorizim të Prokurores Speciale Katica Janeva, e cila është në paraburgim si e dyshuar në rastin “Zhvatja”, lëndët e PSP-së janë transferuar në Prokurorinë Publike të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Janevës mandati i skadon më 15 shtator.

Gjykatësi  i procedurës paraprake nga Gjykata Themelore Penale, njoftimin e Katica Janevës dje e parashtroi në Prokurorinë Publike të Republikës së Maqedonisë  së Veriut  dhe siç njoftuan nga Prokuroria, pasi  të shqyrtohen parashtrimet do të njoftohet edhe opinioni.

Me autorizimin Janeva  i autorizon prokurorët e PSP-së t’i dorëzojnë në Prokurorinë Publike të RMV-së të gjitha lëndët që i ka kjo Prokurori Publike siç janë: lëndët penale në gjykim, në hetim  dhe në procedurë para hetimore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Filloi pagesa e TVSH-ja Ime për prill, maj dhe qershor

Filloi pagesa e kthimit të TVSH-së të qytetarëve për muajt prill, maj…

Bombë në burgun e Tetovës (FOTO)

Alsat njofton se para pak çastesh  në afërsi të derës hyrëse të…

Arrestohet drejtori i një firme në Tetovë

Punëtorët e fabrikës Teteks Jarn në Tetovë të cilët sot në mëngjes…

MPB: 164 persona nuk e kanë respektuar orën policore, 122 janë shoqëruar në polici

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit tonë 264 personave…

“Më shumë se gjysma e të rinjve duan të shpërngulen nga Maqedonia”

Sipas hulumtimit të ‘Detektor’ e që e përpunoi Instituti për Hulumtime Politike…