Eh more ambasador i Kosovës në Shkup, zoteri Qehaja. Sikur të dishe se me ke je fotografuar, në mesin e cilëve je futur për një fotografi manipulative, do te nxiheshe nga turpi! Me përkorë do t’i kërkoje falje familjes, respektivisht, babait tënd, gjeneral Qehasë! A mos je duke menduar se je fotografu me nja dy “të devotshëm”? Jeni tërësisht në lajthitje dhe, bëni mirë t’i shkundni pak ata të shërbimeve që i keni në ambasadë. Skandale të këtilla nuk ju bëjnë nder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

KE: Nuk ka asnjë lidhshmëri mes 5G dhe koronavirusit

Komisioni Evropian (KE) sot është përgjigjur ndaj dezinformatave që përhapen në media…

23 raste të reja me Kovid 19

Në 24 orët e fundit në mbarë vendin janë evidentuar 23 persona…

Pendarovsi: Këshilli i Sigurisë propozon gjendje të krizës

Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Sigurisë është marrë vendim që…

Kuvendi i Maqedonisë assesi të funksionojë normalisht, nuk ka kuorum

Kuvendi edhe sot nuk arriti të miratojë pika nga rendi i ditës…

Ndryshimet kushtetuese, Aggeler: Funksionarët sa më parë të veprojnë në interes të qytetarëve

E pyetur për ndryshimet kushtetuese të cilat duhet t’i bëjë Maqedonia e…