Kuvendi i Kosovës sot do ta mbajë seancën plenare të radhës.

Kjo seancë pritet të mbahet me fillim nga ora 10:00.

Seanca fillon me miratimin e procesverbaleve nga seancat e mëparshme.

Rendi i ditës

 1. Miratimi i procesverbaleve nga seancat e mëparshme,
 2. Deklarimet jashtë rendit të ditës,
 3. Pyetjet parlamentare,
 4. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-146 për Zbatimin e Sanksioneve Financiare Ndërkombëtare të Shenjëstruara,
 5. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-099 për Borxhin Shtetëror dhe Garancitë Shtetërore,
 6. Formimi i Komisionit Ad-hoc për hartimin e Projektligjit për zhvillimin e procesit të vlerësimit kalimtar,
 7. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-197 për Zyrtarët publik,
 8. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-196 për Pagat në sektorin publik,
 9. Votimi në parim i Projektligjit nr.08/L-180 për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit Nr. 06/L-048 për Këshillin e Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës,
 10. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-176 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që përmbajnë procedura të veçanta administrative dhe harmonizimin e tyre me Ligjin nr. 05/L-031 për procedurën e përgjithshme administrative,
 11. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-192 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.06/L-034 për Mbrojtjen e Konsumatorit,
 12. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-182 për Konfliktet Administrative,
 13. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-191 për Ekspertët Gjyqësor,
 14. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-194 për Sistemin Qendror të Evidencës Penale të Kosovës,
 15. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-186 për Rregullat e Trafikut Rrugor,
 16. Shqyrtimi i Propozim-rezolutës për gjendjen në Ministrinë e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë,
 17. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Akademisë së Drejtësisë për vitin 2021,
 18. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Organit Shqyrtues të Prokurimit për vitin 2021,
 19. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Komisionit Rregullator të Prokurimit Publik për vitin 2021,
 20. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë Kundër Korrupsionit për vitin 2021,
 21. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore për vitin 2021,
 22. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Statistikave të Kosovës për vitin 2021,
 23. Shqyrtimi i Raportit me rekomandime për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit nr. 06/L-021 për kontrollin e brendshëm të financave publike,
 24. Shqyrtimi i Raportit me rekomandime për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit nr.06/L-087 për Kompetencat e Zgjeruara për Konfiskimin e Pasurisë,
 25. Shqyrtimi i Planit Kombëtar të Radio-frekuencave,
 26. Formimi i Komisionit Ah-hoc për përzgjedhjen e një (1) anëtari të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës nga komuniteti shqiptar,
 27. Zgjedhja e tre (3) anëtarëve të Komisionit të Pavarur të Mediave,
 28. Zgjedhja e një (1) anëtari të Bordit për Ankesa të Mediave,
 29. Zgjedhja e një (1) zëvendësi të Avokatit të Popullit nga radhët e komuniteteve që nuk janë shumicë në Kosovë.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Vendet e BE-së, thirrje për gjykatë të posaçme për krimet e Rusisë

Udhëheqësit e Bashkimit Evropian po mbajnë të premten ditën e dytë të…

Një i plagosur në Pejë, të shtëna me armë në Çarshinë e gjatë

Një person ka mbetur i plagosur nga të shtëna me armë që…

Konjufca: Plani franko-gjerman, hapi më i madh për zgjidhjen e problemit, që nga viti 1999

Kryetari i Kuvendit të Kosovës Glauk Konjufca, ka dhënë detaje për përmbajtjen…

Nga reper në zëvendësues të Thaçit/ Memli Krasniqi zgjidhet në krye të PDK

Arrestimi i ish krerëve më të lartë të UÇK-së nga Gjykata Speciale…

Osmani viziton Panamanë dhe Kosta Rikën

Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani, ka udhëtuar për vizitë zyrtare në Panama.…