Këto ditë Institucioni i BFI-së u nderua me vizitën miqësore nga ana e Ambasadores Amerikane, ekselencës së saj, znj. Kate M. Byrnes! Shikoni nga kush u prit? Nga dy persona si më të ultit dhe më të përfolurit në historikun e BFI-së! Madje, Mustafa Dauti (“ministri i jashtëm-brendshëm” i Shaqir Fetait), sikur e pyet zonjën ambasadore: “Kush është më i forti”?! Natyrisht, Mustafë roboti, i cili hiç nuk mbanë llogari se mund ta infektojë tjetrin me virueset e tij! Protokoli kërkon “sjellje reciproke”! Që te porta e shtëpisë kuptohet “zemërgjërësia” e mikëpritësit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Vetëm 11 raste të reja me Covid-19

Ulje rekorde e të prekurve me Covid-19 është regjistruar në vend brenda…

Vdes 30-vjeçari pasi mori pjesë në ‘ahengun COVID-19’, mendonte se virusi ishte një mashtrim

“Unë mendoj se kam bërë një gabim. Mendova se kjo ishte një…

Institucioni në Maqedoni pa asnjë shqiptarë udhëheqës, 100% maqedonas

Aleanca për Shqiptarët në kuadër të një fushate të saj për të…

Trajanov: Deklarata e Verushevskit është në funksion të mbrojtjes së Mijalkovit (VIDEO)

Deklarata e Verushevskit është në mbrojtje të ish kreut të kundërzbulimit Mijalkov,…

Më shumë se 1.5 milionë refugjatë janë larguar nga Ukraina

Më shumë se 1.5 milionë refugjatë janë larguar tani nga Ukraina për…