Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka bërë të ditur se Serbia në mënyrë unanime e ka refuzuar planin franko-gjerman.

Kurti, këtë përgjigje dha kur u pyet se nëse plani franko-gjerman i përafërt për marrëveshje finale.

“Planin evropian të mbështetur nga Franca dhe Gjermani, ne e kemi parë si bazë të mirë për bisedime, ndërsa Serbia e ka refuzuar atë në mbledhjen e Këshillit nacional të sigurisë në Beograd, të mbajtur me 27 tetor 2022, me vendim unanim”, tha Kurti./EO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Koronavirusi e prek edhe qytetin e Gostivarit

Ka arritur në 43 numri i të pekurve nga virusi korona. Rasti…

Konferencë për lidhjen mes parandalimit të mashtrimeve dhe hetimeve

Në organizim të Zyrës evropiane për luftë kundër mashtrimit OLAF, ndërsa me…

Prezantohet programi i qeverisë Kurti 2

Kosova duke përgatitur dosjen për të paditur Serbinë për genocid Kuvendi i…

Kongresi tenton të shmangë mbylljen e Qeverisë amerikane

Senati amerikan do të votojë më 30 shtator për një rezolutë që…