Kryeministri Zoran Zaev paralajmëron rikonstruim të gjerë të eshalonit të dytë dhe të tretë deri në fund të kësaj jave.

Sipas tij, në seancën e radhës do të propozohet ndryshimi i 30 drejtorëve, por pa shpjeguar nëse të njëjtit janë vetëm nga partia e tij apo ka edhe drejtor të cilët i përkasin partnerëve të koalicionit.

Paraprakisht, Zaev ndërroi 6 ministra ndërsa nuk ka përjashtuar edhe ndryshime tjera në formacionin e tij qeverisës

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Xhaferi e nënshkroi vendimin për mbajtjen e zgjedhjeve më 15 korrik

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, njofton se mbrëmë…

Pas pavarësisë, Kosovën e ka lëshuar mbi 20 për qind e popullsisë

Prejse Kosova është shpallur shtet dhe deri më tani vendin e ka…

Spasovski: Gjendja në Maqedoninë e Veriut është e qetë dhe stabile

Ministri i MPB-së, Oliver Spasovski gjatë vizitës së tij zyrtare në Dibër…

ASh Tetovë: Prokuroria të reagojë pas raportit të Revizionit Shtetëror për keqpërdorimet financiare në ndërmarrjet e Komunës së Tetovës dhe NP “Parkingu i Qytetit”

Aleanca për Shqiptarët, Dega Tetovë disa herë ka paralajmëruar opinionin për keqpërdorimet…

‘Eurostat’ publikon të dhënat: Ja sa banorë ka Maqedonia e Veriut

Më 1 janar të këtij viti Maqedonia e Veriut ka numëruar 2.077.100…