Pakënaqësia qytetare do të duhej të ishte alarm shqetësues për këtë qeveri.
Populli nuk ushqehet me fjalime populliste por me projekte dhe ide atraktive për zgjidhje të problemeve.
Njerëzit e këtij pushteti janë aq bashkëpunues me qytetarët sa njerëzit e pushteteve të kaluara, prandaj zgjidhja e problemeve të qytetarëve duket të jetë larg.
Ndershmëria dhe besimi janë shtyllat kryesore të një të ardhme të suksesshme të këtij shteti.
Ky popull do të vazhdojë të zhgënjehet derisa të mos bëjë zgjedhje të njerëzve që kanë frikë Zotin, dhembshuri për të kaluarën dhe dashuri për të ardhmen.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02mTD4QciSMAQo97UbkNZrdgTTaNSMJTTXiU9ZNU1Sncj5YS4ejBCGmZYHNNXyj9DJl&id=1653081187&mibextid=Nif5oz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Kërcënoi ekspertët e pandemisë/ Gjendet i pajetë në park ekstremisti

Një trup është gjetur në kërkim të një ushtari belg, me pikëpamje…

E thotë eksperti i sigurisë: Kështu po përgatitet skenari i nëntokës për uzurpimin e pushtetit dhe të shtetit

“Nëse krijohet një Qeveri e re nga partnerët e PAN-it, situata në…

Kurti: Fëmijët e sotëm janë ata që nesër do të ndërtojnë institucione të reja e do ta zhvillojnë vendin

Me rastin e Ditës Botërore për të Drejtat e Fëmijëve sot u…

Tre efektivë policorë të infektuar me koronavirus

Alsat mëson se edhe tre zyrtarë policorë janë infektuar me koronavirus. Tani…

India vazhdon masën e izolimit kombëtar

Izolimi kombëtar për shkak të koronavirusit është zgjatur edhe për 2 javë…