Më datën 17.04.2022, nëpunës policor të Departamentit të Policisë Kriminalistike në bashkëpunim me SPB Strumicë dhe Drejtorinë e të Ardhurave Publike kanë kryer kontrollë në më shumë kazino dhe automat klube në rajonin e Gjevgjelisë.
Nga kontrollimet e realizuara, nga ana e DAP-it në katër objekte janë konstatuar parregullësi në lidhje me udhëheqjen e librës së arkës, mosvendosje në dukje të rregullave për lojë në vend publik, udhëheqje jo të rregullt të librave të kontabilitetit dhe parregullësi në librat për qarkullim ditor. Poashtu, në një kazino qarkullimi ditor nuk është paraqitur një kohë të gjatë, derisa në kazino tjetër është gjetur poker aparat me numër serik të kontestueshëm. Pas dokumentimit të plotë të rasteve do të parashtrrohen kallëzime adekuate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Arrijnë në Shkup dy aeroplanët me trupat e viktimave të aksidentit në Bullgari

Dy aeroplanët që bartin trupat e viktimave të aksidentit tragjik në Bullgari…

Kharkivi sulmohet me raketa ruse në Sheshin e Lirisë, pamjet e sulmeve në mesin e popullsisë civile

Kharkivi, qyteti i dytë më i madh në Ukrainë është sulmuar me…

Gjykata e Moskës aktakuzë të re kundër Navalny

Gjykata e Moskës në Lefortovo ka ngritur një aktakuzë të re ndaj…

Sanksionet ndaj Rusisë mund të hiqen nëse pushtimi përfundon, thotë Truss

Sanksionet kundër oligarkëve, bankave dhe bizneseve ruse mund të hiqen nëse Rusia…

Reagon politikani slloven të cilit u raportua se Martin Berishaj ia dërgoi 600 mijë euro

Robert Golob, kryetari i Partisë së Lirisë në Slloveni, i cili dyshohet…