Me rastin e përfundimit të projektit “Gratë kanë të drejta!”, Komiteti i Helsinkit për të drejtat e njeriut sot organizon konferencë, në të cilën do të promovohen arritjet projektuese në dy vitet e fundit dhe do të afirmohet rëndësia e parashtresës së parashtruar individuale deri tek Komiteti CEDAV.

Në konferencë është paraparë të kenë fjalime Uranija Pirovska, drejtoreshë ekzekutive e Komitetit të Helsinkit për të drejtat e njeriut dhe Bllagorodna Shopova nga KB Gra.

Projekti “Gratë kanë të drejta!” është implementuar nga ana e Komitetit të Helsinkit për të drejtat e njeriut, në kuadër të programit rajonal të BE dhe KB Gra “Parandalim i dhunës ndaj grave në Ballkanin Perëndimor dhe në Turqi: Implementim i normave – ndryshim i qëndrimeve”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Muhamedi: Bombat, me rëndësi për rastin “Monstra”, “Lagja e Trimave” dhe “Harun Aliu”

Analisiti Nijazi Muhamedi në një deklaratë për Alsat, tha se bisedat e…

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë MPB-në e Maqedonisë së Veriut

Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet…

Ekskluzive: Paraqiten rezultatet e hetimeve ndërkombëtare për rastin te Liqeni i Smilkovës

Momente të reja janë paraqitur në hetimet e pavarura ku janë kyçur…

Nëna e El Chekës: Më therrën me thikë dhe grisën foton e Almirit (VIDEO)

Para fillimit te protestave kunder BDI-se ne Shkup, ka ndodhur disa incidente…

Afrim Gashi: Do të angazhohemi për rroga më të larta në arsim dhe pushim pranveror për nxënësit

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, fushatën parazgjedhore për zgjedhjet e 15 korrikut…