Komandanti i KFOR-it, Ferenc Kajari  është takuar në Beograd me shefin e Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Serbe, Milan Mojsiloviq.

Kjo është bërë e ditur e nga faqja e KFOR-it në Tëitter, ku thuhet se në takim u diskutua për sigurinë në Kosovë

“Komandanti i KFOR-it, Ferenc Kajari  është takuar në Beograd me shefin e Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Serbe, gjeneralin Milan Mojsiloviq. Ata diskutuan për situatën aktuale të sigurisë në Kosovë dhe aktivitetet e ndërmarra për ruajtjen dhe përmirësimin e sigurisë në zonë”, thuhet në njoftimin e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Grabitje me armë në Shkup

Sonte rreth orës 22:20 minuta S.Xh. ka denoncuar në polici se në…

Konferencë për lidhjen mes parandalimit të mashtrimeve dhe hetimeve

Në organizim të Zyrës evropiane për luftë kundër mashtrimit OLAF, ndërsa me…

Një e treta e amvisërive kanë problem me pagesën në kohë të shpenzimeve të rezhisë

Mesatarisht një e treta e amvisërive në rajon kanë problem me pagesën…

Berisha: Mbyllim vitin si opozita që ngjalli shpresë

“Demokratët ia kanë prerë biletën Lulzim bravës” Viti që po lëmë pas…

Presidenca për referendumin: Përkundër kërcënimeve nga Serbia, në Kosovë ishte ditë e qetë

Blerim Vela, i cili është shef i stafit në kabinetin e presidentes…