Këshilli i Apelit në Gjykatën Supreme e ka refuzuar ankesën e ish kryetarit të saj, Jovo Vangellovski, pasi ka vlerësuar se është e pabazë dhe me këtë e ka konfirmuar vendimin e Këshillit Gjyqësor. Me këtë vendim, Vangellovski edhe zyrtarisht është shkarkuar nga detyra, transmeton Shenja.

“Këshilli i Apelit në Gjykatën Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut në seacën e djeshme diskutoi ankesën e paraqitur nga ish-kryetari –gjyqtari Jovo Vangellovski i parashtruar kundër vendimit të Këshillit Gjyqësor të Maqedonisë së Veriut nr.08-11 /30 të datës 23.09.2019 për largim të përkohshëm nga ushtrimi i detyrës së Gjykatësit dhe detyrës Kryetar i Gjykatës”.

“Në të njejtën seancë Këshilli i Apelit mori vendim që të rrëzonte ankesën e Vangellovskit si të pabazë dhe vërtetot vendimin e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut Nr. 08-11 / 30 të 23.09.2019”, thuhet në kumtesën e publikuar nga Gjykata Supreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Muhamedi: Bombat, me rëndësi për rastin “Monstra”, “Lagja e Trimave” dhe “Harun Aliu”

Analisiti Nijazi Muhamedi në një deklaratë për Alsat, tha se bisedat e…

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë MPB-në e Maqedonisë së Veriut

Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet…

Ekskluzive: Paraqiten rezultatet e hetimeve ndërkombëtare për rastin te Liqeni i Smilkovës

Momente të reja janë paraqitur në hetimet e pavarura ku janë kyçur…

Nëna e El Chekës: Më therrën me thikë dhe grisën foton e Almirit (VIDEO)

Para fillimit te protestave kunder BDI-se ne Shkup, ka ndodhur disa incidente…

Afrim Gashi: Do të angazhohemi për rroga më të larta në arsim dhe pushim pranveror për nxënësit

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, fushatën parazgjedhore për zgjedhjet e 15 korrikut…