Deputeti i OQM-së, Panço Minov ka denoncuar në polici kërcënime me jetë të cilat pretendon se i ka marr përmes telefonit.

Numri i telefonit të Minov ishte në listën e publikuar në rrjetet sociale e cilësuar nga persona akoma të panjohur për organet e ndjekjes penale si “lista e tradhëtarëve të Maqedonisë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

“Për katër vjet janë zgjidhur vetëm 60 për qind të lëndëve në Gjykatën Kushtetuese”

Nga viti 2015 deri në 2019-tën, gjykatësit kushtetues kanë zgjidhur vetëm 60…

Nga mesnata shtrenjtohen derivatet e naftës

Çmimet me pakicë të derivateve të naftës sipas vendimit të Komisionit Rregullator…

Kanadezët marshojnë kundër islamofobisë

Disa mijëra kanadezë marshuan në qytetin e Londrës, në Ontario të Kanadasë,…

Samiti në Tiranë, Zaev: Bashkë jemi më të fortë, konkurrues dhe afër tregjeve të BE-së

Mediat maqedonase kanë zbardhur fjalën e kryeministrit të Maqedonisë së Veriut, Zoran…

Varheji: BE dhe vendet e Ballkanit Perëndimor bashkë kundër koronavirusit

Të gjashtë partnerët e BE-së nga Ballkani Perëndimor – Maqedonia e Veriut,…