Lavdërimin dhe përkujtimin që e keni bërë për Oliver Ivanoviqin, nuk e pranon asnjë mendje e shëndoshë.
Oliver Ivanoviq ishte i dënuar me 9 vite burg për krimet ndaj shqiptarëve dhe të të tjerëve me 14 prill 1999.
Ndërsa ju kryeministër Kurti, i thurrni poezi dhe lavdata në përvjetorin e vdekjes së tij.

Pse po e lavdëroni Ivanoviqin?
Pse po shkelni mbi gjakun e të vrarëve dhe masakruarve shqiptar dhe të tjerë?

A jeni çmendur?
A jeni shitur, apo po punoni për agjenda të huaja?
A jeni vasal i Serbisë?
Apo po dëshironi të i mbuloni dështimet e juaja si kryeministër që nuk keni arrritur as edhe një premtim parazgjedhor ta realizoni?

Kryeministër Kurti, do t’i bëni nderë të gjithë atyre familjeve të të masakruarve dhe të vrarëve që i keni lënduar, nëse ofroni dorëheqje morale.

Gëzim Kelmendi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Kurti: Model kroat për Asociacionin. Jo teksteve alternative, pa rënë dakord në parim

Kryeministri Albin Kurti shprehet se mund ta thellojë draft-vizionin e paraqitur nga…

Kurti: Mos bashkëpunimi i Serbisë, pengesë për ndriçimin e fatit të personave të zhdukur

Kryeministri Albin Kurti gjatë një takimi me Ariane Bauer, drejtoreshë rajonale për…

Ekipi i Kosovës parakalon në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike “Tokio 2020”

Nga ora 13:00 edhe zyrtarisht ka filluar ceremonia hapëse e Lojërave Olimpike…

Në Bjeshkët e Rugovës, Gjilanit dhe Vitisë ka vatra të zjarrit ende të pushuara

Situata me zjarret në Kosovë është nën kontroll në gjithë vendin, megjithëse…

BFI si shërbim për informim i Komunës së Tetovës

Ditë më parë, në paçavurën zyrtare të BFI, me rastin e bojkotimit…