Dhuna dhe vrasjet në familje nuk ndalen me ligje dhe strategji të sponzoruara nga masonët dhe sorosianët.

Dhuna dhe vrasjet në familje ndalen me edukim.
Edukimi fetar është çelësi i shpëtimit të shoqërisë tonë.
Për 20 vite të pasluftës, qeveritë jo vetëm që nuk ndërmorrën asgjë në drejtim të edukimit fetar, por përkundrazi e kundërshtuan çdo iniciativë për edukim.

Dhe sot po i shohim dhe përjetojmë pasojat e politikëbërjes së këtyre qeverive në Kosovën e pasluftës.

Vrasjet dhe dhuna po lulëzojnë nëpër shumë familje të shtetit tonë.

Gëzim Kelmendi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Qenan Ismaili ia bart kompetencat e myftiut ministrit Oliver Spasovski

Ish-reisul ulema i BFI-së H. Suejman ef. Rexhepi patjetër të ketë ditur…

Bamirësia institucionale

Fatkeqësisht, sot Bashkësia Fetare Islame në RMV është pasqyra më e shëmtuar…

KULTURA DHE INTERESI NACIONAL

Kush është interes nacional në sferën e kulturës? A është gjuha? A…

Kur udbashi dekoron udbashë

Instalacioni i pushtetit maqedonas në krye të BFI-së, Shaqir Fetai, jo njëherë…

Kështu foli Shaqir Fetai (13)

Shaqir Fetai është “mjeshtër i madh” i cinizmit dhe i komunikimit me…