Kryeministri i Mbretërisë së Bashkuar, Boris Johnson, ka thënë se Britania e Madhe do të shkaktojë dhimbjen maksimale ekonomike në makinën e luftës së Putinit.

“Për sa kohë që Putini vazhdon sulmin e tij barbar ndaj ukrainasve të pafajshëm, ne do të vazhdojmë të ushtrojmë çdo fuqi që kemi për t’i shkaktuar dhimbjen maksimale ekonomike Putinit dhe makinës së tij të luftës”, u shpreh ai.

Sipas rregullave të reja, Usmanov dhe Shuvalov do të kenë të ngrira asetet e tyre dhe do t’u ndalohet të udhëtojnë në Mbretërinë e Bashkuar, raporton BBC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Donika Gërvalla udhëton për në SHBA, do ta përfaqësojë Kosovën në Këshillin e Sigurimit të OKB-së

Ministrja e Jashtme e Kosovës, Donika Gërvalla Schëarz, do të përfaqësojë Kosovën…

Izraeli ka kryer krime ndaj palestinezëve

Human Rights Watch i bën thirrje Gjykatës Ndërkombëtare Penale të hetojë diskriminimin…

AstraZeneca urdhërohet t’i shpërndajë 50 milionë doza në vendet e BE-së siç ishte marrëveshja

AstraZeneca urdhërohet që të shpërndajë miliona doza të vaksinës në Bashkimin Evropian…

A po ikën nga drejtësia? Përgjigjet Arafat Muaremi

Drejtori i Policisë Financiare, Arafat Muaremi në një prononcim përmes telefonit për…