Sekretari i përgjithshëm i qytetit të Shkupit, Gjoko Vellkovski largohet nga posti. Informacionin për dorëheqje ai e ka ndarë me publikun pak më parë në profilin e tij në Facebook, në një postim në të cilin ka theksuar se kjo vjen pasi Antikorrupsioni ka kërkuar që ai të përcaktohen në njërën prej dy funksioneve që ka pasur, ndërsa ai ka shkruar se është i zhgënjyer nga potenciali i dobët i kryetares Danella Arsovskës.

Duke pasur parasysh se në këtë pozitë kam ardhur pasi më parë jam zgjedhur këshilltar në komunën e Çairit, që është vendi ku jetoj dhe ku kam edhe obligim të kontribuoj, kërkova nga Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit që të deklarohet për një gjë të tillë. një situatë. Këto ditë më njoftuan se do të duhet të zgjedh njërën nga ato dy pozita dhe mora vendim që të largohem nga pozita e sekretarit të përgjithshëm të Qytetit të Shkupit dhe t’i përkushtohem pozitës së këshilltarit ku jam zgjedhur nga qytetarët e Çairit. Këtë vendim e kam marrë për faktin se jam i zhgënjyer nga potenciali i dobët për punë dhe mosbashkëpunimi i kryetares Arsovska në realizimin e projekteve kapitale për Qytetin e Shkupit”, shkruan mes tjerash Vellkovski.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Gjermania regjistron rekord të rasteve ditore me koronavirus

Me mbi 81 mijë infeksione të reja me COVID-19, Gjermania ka regjistruar…

Kremer: Në plan afatgjatë, pranimi i propozimit francez do të jetë i mirë për qytetarët e RMV-së

“Kundërshtimet për pranimin e propozimit francez janë për shkak të emocioneve të…

Qeveria me pako të dytë të masave për qytetarët dhe kompanitë për lehtësimin e pasojave nga Kovid-19

Mbështetje financiare për ndërmarrjet nga sektori privat për pagesën e pagave për…

ASH: Vazhdon diskriminimi i shqiptarëve në institucione

Shqiptarët në Maqedoni asnjëherë nuk kanë qenë në pozitë më të palakmueshme,…

Shkëndija Kampione në ligën e Maqedonisë së Veriut

Klubi futbollistik Shkëndija nga Tetova pas fitores ndaj Borecit me rezultat 3-1…