Në uebfaqen e Qeverisë (https://vlada.mk/protokoli-koronavirus) janë publikuar Protokolli për punë të rregullt në pikat e pagesës të organizatorëve të lojërave të fatit në bastore (faza e tretë), ndryshime dhe plotësime në Protokollin për punë të objekteve hotelierike për akomodim (hotele dhe ambiente të tjera hotelierike) dhe Protokollin për punën e muzeve, galerive dhe hapësirave ekspozuese.

Sipas një komunikate nga shërbimi për shtyp i Qeverisë, në uebfaqe janë publikuar edhe Protokolli për zbatimin e masave mbrojtëse kundër KOVID-19 gjatë organizimit të ngjarjeve, promotorë, kompani me qira, prodhime video dhe audio dhe mbështetje teknike për këto ngjarje, Protokolli për regjistrimin e studentëve në konviktet publike në vitin akademik 2020/2021, Protokolli për punën e kërcimeve dhe klubeve të baletit, Protokolli për kryerjen e transportit ndërurban, si dhe Rekomandimet dhe udhëzimet për parandalimin e përhapjes së KOVID-19, gjatë hyrjes së shtetasve të vendin dhe të huaj në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Sot është publikuar edhe Protokolli për organizimin e ngjarjeve sportive me udhëzime për respektimin e rreptë të rekomandimeve në lidhje me respektimin e sigurisë shëndetësore të lojtarëve dhe të tjerëve të përfshirë në gara, të cilat organizohen pa praninë e audiencës./MIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Muhamedi: Bombat, me rëndësi për rastin “Monstra”, “Lagja e Trimave” dhe “Harun Aliu”

Analisiti Nijazi Muhamedi në një deklaratë për Alsat, tha se bisedat e…

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë MPB-në e Maqedonisë së Veriut

Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet…

Ekskluzive: Paraqiten rezultatet e hetimeve ndërkombëtare për rastin te Liqeni i Smilkovës

Momente të reja janë paraqitur në hetimet e pavarura ku janë kyçur…

Nëna e El Chekës: Më therrën me thikë dhe grisën foton e Almirit (VIDEO)

Para fillimit te protestave kunder BDI-se ne Shkup, ka ndodhur disa incidente…

Afrim Gashi: Do të angazhohemi për rroga më të larta në arsim dhe pushim pranveror për nxënësit

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, fushatën parazgjedhore për zgjedhjet e 15 korrikut…