Shaqir Fetai paska marrë pjesë në një event kroat në Maqedoninë e Veriut, për të cilin publikon një informacion me titull “Reisul ulemaja në shënimin e 30 vjetorit të miqësisë me Kroacinë”! Titull i stilit të “ylbertë” të Shaqir Fetait!
Kush e pat këtë miqësi me Kroacinë: Shaqir Fetai? BFI-ja? Apo Maqedonia e Veriut?
Fare në fund: kush i ka thënë Shaqir Fetait se “aktivitetet” e familjarëve të tij duhet të bëhen pjesë e informacioneve të publikuar nga BFI-ja? Pse në informacionin e BFI-së të theksohet se në event paska marrë pjesë edhe ambasadori maqedonas në Zagreb, Milaim Fetai? Kujt i intereson ky lajm, përveçse UDB-së!

https://fb.watch/dGIQZutKx3/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Ekskluzive: Maqedonia e Veriut dëbon një diplomat rus

Pasditen e 14 majit 2021, ambasadori rus në republikën e Maqedonisë së…

Gostivar, arrestohet 46 vjeçari, posedonte kokainë

Zyrtarë policorë nga Sektori për Punë të Brendshme të Tetovës, zyra e…

Qeveria: Me Bullgarinë nuk diskutojmë për identitetin

Shkupi po e pret formimin e Qeverisë së re bullgare për vazhdimin…

Gazetari i BBC raporton nga Kievi: Qyteti është aq i qetë sa mund të dëgjosh erën që fryn

Kryeqyteti ukrainas, Kievi, vijon të jetë i paprekur nga ushtria ruse dhe…

Karaxhovski: Nuk mund të parashihet situata, me rëndësi është respektimi i masave për mbrojtje

Askush nuk mund të parashohë se si o të na zhvillohet situata…