Për më 28 shkurt është caktuar seanca e parë gjyqësore për Zhan Mitrevin. Lidhur me dyshimet për keqpërdorime gjatë pandemisë në Kliniken private me të njëjtin emër, pronari akuzohet për Mashtrim sipas nenit 247 të Kodit Penal. “Duke vlerësuar të gjitha faktet dhe argumentet e bashkëlidhura të palëve, Gjykata Penale mori vendim për miratimin e aktakuzës dhe sipas sistemit AKMIS i është caktuar gjyqtarit për procedurë të mëtutjeshme dhe seanca kryesore është caktuar 28 shkurt. Pas caktimit të seancës, ka reaguar spitali privat “Zhan Mitrev” duke theksuar se akuza është tërësisht e pabazë dhe presin proces transparent./Alsat.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Hajnat vjedhin stoli ari, raportohet për të shtëna me armë

Një person nga Ferizaj kishte raportuar në polici se dy persona të…

Koloneli i nëntë rus thuhet se është vrarë në Ukrainë

Koloneli i nëntë rus thuhet se është vrarë në Ukrainë. Sipas raportimeve…

Kallëzim penal kundër ish kreu të KSHZ Maqedoni

Policia Financiare ka parashtruar kallëzim penal kundër ish-kryetarit të Komisionit Shtetëror, Oliver…

Shtyhet për në 17 maj seanca gjyqësore për rastin “I pushtetshmi”

Gjykata Themelore Penale në Shkup njoftoi se seanca kryesore për rastin “I…