Pershendetje per të gjithë shqiptarët kudo qe ndodhen.
Ne,Gardianët e Kombit ju urojmë një fushatë të qetë elektorale.
Duke marrur parasysh gjendjen e mjeruar të Kombit tonë në pergjithsi,vuajtjet e mjerimet po rriten edhe më shumë nga pa pergjegjsia e politikave të gabuara.Tokat tona që i lamë me gjak,po zbrazen çdo ditë e më shumë.Të rinjët tonë po ikin,duke boshadisur Iliridën tonë.
Hallet dhe lufta per mbijetesë,po i detyron që të marrin rrugët e botës.Ne si grup i vendosur ne mbrojtje të trojeve tona shqiptare,ju bejmë thirrje popullit që të bëj fushatë të qetë dhe të vendosin vet për fatin e tyre.
Ne Gardianët nuk do të bëjmë thirrje publike se cila parti duhet votuar.E dijmë té gjithë që secila parti politike,ka njerëz të pergjegjshëm dhe të papergjegjshëm.Çdo parti ka platformat e veta duke perfshirë të mirat dhe të metat.Per ne është me rendesi të jet një fushatë e qetë dhe demokratike duke u respektuar vullneti i popullit.Nuk duhet harruar se Kosova êshtë e vogël për tu ndarë në copëza.Gjithashtu nuk duhet harruar se Sërbisë nuk i mjafton vetëm taksa.
Mos harroni se cilado parti që e merr drejtimin e shtetit,duhet të merret seriozisht me shqiptarët në Iliridë dhe në pjesët tjera ku quhemi pakicë.Politika e të gjithë shqiptarêve duhet bashkuar që të avancohen të drejtat e Kombit në pergjithsi.
Lavdia ju takon dëshmorëve.

Rroftë e qoftë gjithmonë Shqipja jonë.

Me respekt dhe shpresë per ditë më të mira-
Gardianët e Kombit

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Pritet të hapen 9 korridore humanitare në Ukrainë

Nëntë korridore humanitare janë rënë dakord për t’u hapur ditën e sotme…

Këshilli i Sigurimit i OKB-së miraton deklaratën e parë që mbështet zgjidhjen paqësore në Ukrainë

Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara ka miratuar deklaratën e tij…

Kryeministri palestinez Mohammed Istiyye: Krimet e Izraelit do t’i paraqesim në ICC

Kryeministri palestinez Mohammed Istiyye vlerësoi përpjekjet ndërkombëtare për të ndaluar sulmet izraelite…

Spasovski: Kthimi në normalitet, në tre faza

Kryeministri i vendit, Oliver Spasovski në një konferencë për shtyp nga Qeveria…