Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur se Forca e Sigurisë së Kosovës për katër ditë do të realizojë dy Ushtrime Fushore në gjashtë fshatra të kësaj komune.

Sipas njoftimit, ushtrimet do të zhvillohen me datë 18, 19, 20 dhe 24 nëntor.

“Njoftim për banorët e fshatrave Ballaban, Dyz, Sharban, Makovc, Keqekollë dhe Koliq. Gjatë zhvillimit të aktiviteteve në Ushtrim Fushor do të ketë të shtëna me armë me municion shkollor”, thuhet në njoftimin e komunës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Çfarë bën Zorica derisa Zaev flet në Kombet e Bashkuara (VIDEO)

Derisa kryeministri Zoran Zaev ka mbajtur fjalimin e tij para përfaqësuesve të…

Zjarrfikës nga Shkupi në ndihmë për të shuar zjarrin në Tetovë

Po vazhdon të përhapet zjarri në ish fabrikën e Monopolit në Tetovë.…

Joseph: Gjendja aktuale në Ballkan është në favor të Rusisë

Situata e njëjtë që po mbizotëron në Ballkanin Perëndimor është duke shkuar…

Rrahja mes dy grupeve në Skenderaj

Rrahje masive ka ndodhur mes dy grupeve të të rinjve te Stacioni…

Në Kizhevak të Serbisë gjenden mbetje mortore të viktimave të masakrës së Rezallës

Në Kizhevak të Serbisë është konfirmuar ADN-ja e mbetjeve mortore të zhvarrosura.…