Ndjehemi të lënduar dhe të pikëlluar nga tërmeti që goditi Turqinë dhe Sirinë.
Përballë situatave të tilla, njerëzimi është i dobët dhe i pafuqishëm.
I lutemi ZOTIT që ta ndihmoi Turqinë dhe Sirinë në këtë gjendje të vështirë me viktima dhe të plagosur.

ZOTI i mëshiroftë të vdekurit, i shëroftë të lënduarit dhe i forcoftë familjarët e të vdekurve dhe të plagosurve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Qeveria ka marrë vendim për shpërbërjen e Këshillit të Komunës së Tetovës

Qeveria në seancën e sotme ka marrë vendim për shpërbërjen e Këshillit…

“Miqtë e zgjerimit”: BE-ja ka borxh ndaj vendeve të rajonit

Mbështetje e hapur ndaj Republikës së Maqedonisë së veriut në rrugën drejt…

Michel: E ardhme evropiane e paimagjinueshme pa Ballkanin Perëndimor

Presidenti i Këshillit Evropian, Charles Michel, theksoi sot në Bled se çdo…

“Mosparaqitja e Ahmetit dhe Grubit si dëshmitarë, vulosi dënimet e përjetshme për herë të dytë”

Gjykata e Apelit në Shkup sot ka konfirmuar vendimin e Gjykatës Themelore…

ShBA, mbi 2,400 të vdekur e mbi 26,000 të infektuar për një ditë

Numri ditor i viktimave të koronavirusit në Shtetet e Bashkuara ka arritur…