El Cheka:

AMBASADORI RUS DHE AI MAQEDON
Duke biseduar për bizneset dhe larjet e parave që i bën gjith këto vite ne mutqedoni,
Mile Janakievski si i bëri milionat, si bashkpunojn me rusët Vmrovcat fshehtas Amerikanve për larjet e parave, investimet Ruse të gjith nëpërmjet pushtetit Bdi-Vmro kan vepruar në Mutqedoni ndërsa shqiptave u merrshin haraç për ndërtimet e bizneseve, ja kush jan pro Rus

A: Urdhero!
B: Zoteri Ambasador, mirëdita!
A: Gjithçka në rregull?!
B: Faleminderit , gjithçka normale…
A: Shkelqyeshëm, zotëri Ambasador ne biseduam te darkojme bashke sot!
B: Po, po ,po….
A: Të themi ne çfare kohe ju konvenon?!
B: Në parim une perfundoj diku nga ora 13 13 e 15 – 13 20 ashtu diçka.
A: Shkelqyeshem
B: Kam takim ne Agjencionin për investim dhe zhvillim, atje ka ndonje problem ne lidhje me investimet Ruse, une sot do e zgjedh kete.
A: Shkelqyeshem , shkelqyeshem atehere ne ora 13:30!
B: Da
A: Ka nje vend te bukur, gjelberim , “Anja” quhet
B: Po po e di
A: Ju e dini , atehere ne 13:30!
B: Ne park gjendet?
A: Po ne park.
B: Atje tano ne Burgen është ftohte, une do ju kisha lutur i zoteri ambasador duke marre parasysh se koha është e nxehte – pa kravate!
A: Po ( haha e kuptoi cfare i thote) mirë, mirë zoteri Ambasador.
B: Mirë!
A: Atehere ne 13:30 une do jem ne vend.
B: Shumë mirë!
A: Gjithe te mira!
B: Gjithe te mira!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Përgjimet vazhdojnë të dridhin

“El Cheka” ditëve të fundit ka lansuar një set përgjimesh ku  protagonist…

Hapet për herë të parë korridori humanitar në Severdonetsk

Një korridor humanitar është hapur, në tentim për të nxjerr civilët nga…

Macron i trembet humbjes së shumicës parlamentare

Nëse Macron të dielën (19.06) e humb shumicën absolute, atëherë ai duhet…

Ballkani Perëndimor nënshkruan Deklaratën e Tiranës në mbështetje të Turizmit në Rajon

Ministrat dhe përfaqësuesit e gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor (BP) nënshkruan Deklaratën…

Evakuohet City Mall pas paralajmërimit për bombë

Para pak çaste më parë është evaukuaar qendra tregtare City MAll në…