El Cheka ka një përgjigje për Nevzat Bejten dhe të gjithë ata që e shpifin. Ai përmes një postimi në facebook thotë :

Duhet tja tregoj këshilltarit të Xatit çka do të thot El Cheka pasi shpif dhe thot se është emër agjenti Rus.
“El Cheka” është emër i një lloji sëmundje e ngjashme me atë të kancerit që zdhuk specien e quajtur “Stërvina”; kjo smundje ka filluar të përhahpet në Reçic të vogël në selin e Duit!
Çyp çyp stërvina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

A i ka hije një myslimani të tallet me kurbanët

Besimtarë të dashur! Të gjithë ju që keni therur kurban për hirë…

Kurti, letër falënderimi kryeministrit të Kroacisë: Kosova do të mbajë zemrën dhe derën hapur për miqtë si ju

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti i ka dërguar letër falënderimi…

Osmani: Negociatat janë interes i përbashkët i Maqedonisë së Veriut dhe vendeve anëtare të BE-së

Brifing i hapur i Osmanit me mediat OSMANI:  NEGOCIATAT JANË INTERES I…

Policia për herë të parë në zgjedhjet lokale do ta sigurojë transportin e materialit zgjedhor

Nëpunësit policor në këto zgjedhjet për herë të parë do ta sigurojnë…

Suedia në krye të OSBE-së, Linde-Ramës: Morët vendime të rëndësishme

Suedia nga data 1 janar 2021 ka marrë drejtimin e OSBE-në, për…