Ministria e Mbrojtjes ka njoftuar se analizat fiziko –kimike dhe mikrobiologjike të mostrave të ushqimit të konsumuar të pjesëtarëve me simptome, rezultatet nga Inspektorati Sanitar kanë treguar se ushqimi është në parametrat normal dhe se nuk është i dëmshëm.

“Bazuar në rezultatet e këtyre analizave, Inspektorati Sanitar i Kosovës i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë në procesverbalin nr. 0001375, të datës 13.04.2022, njofton se rezultatet e ushqimit kanë rezultuar në kufijtë (parametrat) normal dhe jo të dëmshme, si dhe në mostrat e analizuara nuk janë izoluar baktere patogjene”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Nesër pritet dorëheqja e Zaevit

Bordi Qendror dhe Ekzekutiv i LSDM-së nesër do të diskutojnë për dorëheqjen…

PDK pranon letrën e Kurtit, nuk dihet nëse Hoxhaj do t’i përgjigjet pozitivisht

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Shaqir Totaj, ka folur për letrën…

KEDS: Zjarret po rrezikojnë furnizimin me energji për konsumatorët

Zjarret të cilat po ndizen ditëve të fundit, janë duke rrezikuar furnizimin…

Ekspertët: Koronavirusi arrin kulmin brenda një jave

Epidemia e pneumonisë virale që tashmë ka shkaktuar më shumë se 100…

Kjo është mënyra e moderuar që Gjermania po provon për të dalë nga kufizimet

Shumë lande federale po krijojnë fakte para diskutimit të radhës në Berlin…