Komuna e Çairit gjatë këtyre viteve që po drejtohet nga Visar Ganiu si duket po lenë ”gjurmë” të thella në aspektin e infrastrukturës dhe realizimit të premtimeve të ”Kontratës” së tij të premtuar në kampanjë për zgjedhjet lokalet. Edhe pse po duket punë e vogël në sytë e shumë qytetarëve megjithatë nga komuna e Çairit e konsiderojnë projekt të madh rrethrrotullimet në këtë komunë. Qytetarët po përkujtojnë Ganiun se pati premtuar vendosjen e 15 rrethorrotullime, por deri tash në bashkëpunim me Qytetin Shkupin ka vendosur vetëm një, ndërsa i dyti afër Poliklinikës së Çairit, punimet janë në ndërtim e sipër. Qytetarët e BDI-së së Çairit po ndjehen sikur të jenë në ”qiellin e shtatë” për rrethrrotullimin afër çerdhes “Fidani” projekt ky që po llogaritet vetanak i Komunës. Vetëm kjo Komunë shqiptare bënë kaq propagand për një rrethrrotullim që dikujt i vjen turp bile të e përmend.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Pesë policë të arrestuar në vendkalimin kufitar ‘Bogorodicë’

Pesë policë nga vendkalimi kufitar ‘Bogorodicë’ janë arrestuar për shkak të dyshimeve…

Kërcënoi me jetë kryeministrin Zaev, padi penale për 67 vjeçarin

Është ngritur padi penale ndaj 67-vjeçarit nga Shkupit i cili përmes një…

Transporti ajror në ditën e parë të Vitit të Ri po zhvillohet rrjedhshëm

Komunikacioni ajror në ditën e parë të Vitit të Ri po zhvillohet…

Kop: Maqedonia e Veriut t’i vazhdojë reformat

Ambasadori i Holandës në Maqedoninë e Veriut, Dirk Jan Kop, në një…

Maqedoni, mbi 40% e qytetarëve jetojnë me kredi, 45% se kalojnë muajin pa borxhe

Mbi 40% e qytetarëve në Maqedoninë e Veriut kanë kredi, derisa 56,9%…