Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja gjegjësisht rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 0,31% në raport me vendimin e datës 6.3.2023.

Çmimi i shitjes me pakicë i EURODIZELIT (D-Е V) ulet për 1,00 den/l, ndërsa çmimet e shitjes me pakicë të benzinave EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BSС-98 rriten për 1,00 den/l.

Nga data 14.3.2023, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95 83,50 (denarë/litër)
EUROSUPER BS – 98 85,50 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V) 77,50 (denarë/litër)
Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 76,50 (denarë/litër)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

​Fillon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Ka filluar mbledhja e Kryesisë së Kuvendi të Kosovës në të cilën…

Kërkohet simetri në të drejtat e pakicave në Kosovë dhe Serbi |Video

Përfaqësuesit e shqiptarëve dhe boshnjakëve në Serbi kanë nisur një iniciativë për…

Kapet me sasi droge djali i ish drejtorit të BSP-së?!

Në një aksion anti droge të zhvilluar në Shkup, policia ka arrestuar…

Ish-kancelari gjerman shpreson për armëpushim në Ukrainë

Ish-kancelari gjerman Gerhard Schroeder, ka deklaruar se Rusia dëshiron të gjej një…

Haxhiu: Këta që sot shtiren kinse janë kundër fusnotës, kur ajo u instalua s’e thanë asnjë fjalë të vetme

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, po thotë se qytetarët e Republikës së…