Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) në seancën e sotme konstatoi se në bazë të procedurës së zbatuar, Aleksandra Cvetkovska do të jetë deputetja e re në Parlament. Ajo do ta marrë pjesën e mbetur nga mandati i deputetit Goran Milevski, i cili prej kohë më parë është ministër i ri i Vetëqeverisjes Lokale.

Aleksandra Cvetkovska është nga lista e kandidatëve për deputetë në Parlamentin për NJZ 5 nga LSDM-ja dhe Koalicioni.

KSHZ-ja do të japë siguri për deputeten e përzgjedhur, Cvetkovska dhe në ditën e nesërme Komisioni kuvendor për çështje të rregullores, mandatit dhe imunitetit dhe me këtë do të verifikohet mandati i deputetit të ri.

Milevski është kryetar i LDP-së dhe ishte deputet në Parlament, ndërsa mandati i tij ndaloi më 27 qershor të këtij viti. Ai nga kohë më par[ është ministër i ri i Vetëqeverisjes Lokal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Muhamedi: Bombat, me rëndësi për rastin “Monstra”, “Lagja e Trimave” dhe “Harun Aliu”

Analisiti Nijazi Muhamedi në një deklaratë për Alsat, tha se bisedat e…

Grupi i Kumanovës ngre në këmbë MPB-në e Maqedonisë së Veriut

Pjesëtarët e “Grupit të Kumanovës” të cilët janë të dënuar për ngjarjet…

Ekskluzive: Paraqiten rezultatet e hetimeve ndërkombëtare për rastin te Liqeni i Smilkovës

Momente të reja janë paraqitur në hetimet e pavarura ku janë kyçur…

Nëna e El Chekës: Më therrën me thikë dhe grisën foton e Almirit (VIDEO)

Para fillimit te protestave kunder BDI-se ne Shkup, ka ndodhur disa incidente…

Afrim Gashi: Do të angazhohemi për rroga më të larta në arsim dhe pushim pranveror për nxënësit

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, fushatën parazgjedhore për zgjedhjet e 15 korrikut…