Kështu foli Shaqir Fetai (13)

Shaqir Fetai është “mjeshtër i madh” i cinizmit dhe i komunikimit me…

Kështu foli Shaqir Fetai (12)

Shaqir Fetai do të pranonte që t’i vënë çfarëdo nofke vetëm e…

Kështu foli Shaqir Fetai (11)

Sekretari gjeneral i Organizatës së Kombeve të Bashkuara, këto ditë kishte pritur…

Kështu foli Shaqir Fetai (10)

Shaqir Fetai nuk di çka është reforma, nuk di se si ta…

Kështu foli Shaqir Fetai (9)

Jo një herë është thënë se, sa herë që folë Shaqir Fetai,…

Kështu foli Shaqir Fetai (8)

E, çka mund të flasë Shaqir Fetai, i cili, sa herë që…

Kështu foli Shaqir Fetai (7)

Çka mund të flasë një shpirtprishur, një tradhëtar, një udbash (udbashi si…

Kështu foli Shaqir Fetai (6)

Pa dyshim që, sa herë që të marrë frymë Shaqir Fetai, ky…

Kështu foli Shaqir Fetai (5)

Tani, me këtë të “folur”, kush kë e nguli: Shaqir Fetai Talat…

Kështu foli Shaqir Fetai (4)

Çka paska folur kësaj radhe Shaqir Fetai? Veçse është përpushur të lajë…