Jakub Bielamowicz, analist i Evropës Juglindore dhe Ballkanit Perëndimor në Institutin e Evropës së Re, tha se regjimi në Serbi gjithnjë është më autoritar i cili koordinon hapur politikën e tij të jashtme me Rusinë.

Ai ka shkruar në profilin e tij në ‘Twitter”, se ky regjim injoron plotësisht protestat masive njëjavore nga forcat qytetare dhe pro-demokratike që mbrojnë një Serbi më shumë pro-perëndimore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Vetëm debatet dhe ballafaqimi i argumentave i jep fund gënjeshtrës dhe manipulimeve publike

Duke pasur një konsideratë të thellë për të gjithë mediat e, në…

Qeveria: Në dialogun me Serbinë do të kërkohet konsensus, tema e parë fati i të pagjetur

Qeveria dhe kryeministri Albin Kurti do ta udhëheqin dialogun me Serbinë në…

FCC i ndalon kompanisë kineze të komunikacionit të veprojë në SHBA

Komisioni Federal i Komunikimeve (FCC) i Shteteve të Bashkuara i ka hequr…

Shpërthen Salvini: Nëse Kjo Është BE-Ja, Është Një M*T! Italia Do Dalë Nga Unioni

“Çmenduri. Europës iu dashkan edhe 15 ditë të tjera për të vendosur…

Intelektualë dhe figura publike serbe i bëjnë thirrje Serbisë që ta pranojë propozimin evropian

Një grup intelektualësh dhe figurash publike serbe, duke përfshirë ish-ambasadorë, gazetarë, historianë,…