Bashkimin Evropian me 1.95 milionë euro do të ndihmojë rikonstruimin e burgut të Shutkës, Idrizovës, Tetovës dhe Kumanovës. Ky projekt përfshinë disa nënprojekte dhe politika drejtuar uljes së mbingarkesës dhe përmirësimit të kushteve për jetë, siguri dhe të higjienës, e gjithë kjo duke ndërtuar objekte të reja për këto qëllime. Po ashtu synohet të përmirësohen edhe kushtet për punë të punësuarve dhe përmirësimin e sistemeve për siguri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Arrestohet i dyshuari për plagosjen e një personi në Prishtinë

Policia e Kosovës ka arrestuar të dyshuarin për plagosjen e një personi…

Covid-19, 168 raste të reja

168 të infektuar, 3 të vdekur dhe 70 të shëruar është bilanci…

Më 30 mars do të publikohen rezultatet e regjistrimit të popullsisë në Maqedoni

Drejtori i Entit Shtetëror për Statistika, Apostol Simovski, ka bërë të ditur…

Sa vlen fjala e dhënë për disa politikanë!

Alternativa shkel marrëveshjen e vitit 2020 Çdo ditë e më shumë rritet…

Dimitrievski kërkon që Kumanova të vendoset në karantinë

Për shkak të numrit në rritje të të prekurve nga virusi Korona,…