Avokatja e ish-zëdhënësit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Jakup Krasniqi, Venkatesëari Alagendra, në seancën e sotme në Gjykatën Speciale në Hagë, ka paralajmëruar se Krasniqi mund të kërkojë të largohet nga salla me arsyetimin se nuk është në gjendje të mirë shëndetësore.

“Krasniqi nuk ndjehet shumë mirë për momentin. Mendoj se mund të qëndrojë edhe pak, por do na e thotë në qoftë se ka nevojë që të largohet dhe nëse na lejoni që të largohet”, i tha ajo gjykatësit, i cili e pyeti nëse klienti i saj është OK dhe a mund të qëndrojë në sallën e gjyqit.

Pas kësaj, seanca ndaloi për pauzë, për të vazhduar më pas sërish e mbyllur për publikun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

MASH: Po ndërmerren veprime për gjetjen e burimit të sulmeve, të dhënat e qytetarëve nuk janë të rrezikuara

Faqja e internetit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) është hakuar…

Tronditën maqedonasit: Në Maqedoni jetojnë 47 % shqiptarë

Më në fund shpaloset e vërteta e madhe, shqiptarët në Maqedoni jo…

8 ditë para zgjedhjeve, identifikimi biometrik në rrezik

Identifikimi biometrik i zgjedhësve drejt dështimit në disa zona zgjedhore, shkak mungesa…

Nuk ka përparim në pozitën franceze për negociata me Maqedoninë e Veriut

Mbledhja e djeshme e ambasadorëve të vendeve-anëtare të BE-së nuk solli përparim…

Tensionet përshkallëzohen pasi Kina lëshon raketa balistike rreth Tajvanit

Kina ka filluar stërvitjet ushtarake në shkallë të gjerë detare dhe ajrore…