Policia kufitare në “Tabanoc” ka arrestuar ish drejtorin e Doganës, Dragan Daravellski. Daravellski ka tentuar të kalon kufirin Serbi-Maqedoni e Veriut bashkërisht me familjarët e tij. Arrestimi i tij është bërë mbi bazën e dënimit të plotfuqishëm prej 7 viteve burg për “shpërdorim me detyrën zyrtare”, përkatësisht keqpërdorimin e 2.5 milion eurove. Në vitin 2016 kishte një tentativë për ekstradimin e tij në Maqedoni, por autoritetet serbe kishin ndërprerë procedurën pak minuta para dorëzimit pasi me vonesë kishin mësuar se Daravellski posedon shtetësi serbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Si çdo herë, Izraeli sulmon Gazën gjatë muajit të ramazanit

Izraeli ka goditur me raketa disa objektiva në Rripin e Gazës herët…

Korea e Veriut dhe e Jugut rivendosin kanalet e komunikimit

Udhëheqësit e Koresë së Veriut dhe të Jugut rivendosën kanalet e pezulluara…

Fazliu: Ligji anti-mafia ndihmon sistemin e drejtësisë në konfiskim të pasurisë

Koordinatori Kombëtar për Luftimin e Krimeve Ekonomike, Shqipdon Fazliu e ka mirëpritur…

Ukraina rimerr “fshatin strategjik” nga Rusia, ngre flamurin mbi një spital

Ukraina ka rikthyer fshatin Vysokopillia në Kherson të dielën dhe ngriti flamurin…

CNN pushon nga puna tre punonjës pasi shkuan në punë të pavaksinuar

CNN ka shkarkuar tre punonjës që shkelën politikën e kompanisë duke ardhur…