Kryesia më e ngushtë e AlternAtivA-s është në koordinim të vazhdueshëm. Me vëmendje jemi duke i shqyrtuar të gjitha rrethanat të cilat i prishin principet mbi të cilat është dashur të mbështetej koalicioni Evropian. Posaçërisht mënyra me të cilën dikush e nënçmon performancën tonë para 12 muajve për shpëtim të shumicës parlamentare, përzgjedhja e Dimitar Kovaçevski si kryeministër dhe si pasojë e kësaj sigurimi i bisedimeve me BE. Në përputhje me përcaktimet statusore sot kemi vendosur që qëndrimin final do ta ndërtojmë në seancën e Kuvendit Qendror që do të mbahet të dielën me fillim në orën 16.00 në selinë partiake në Tetovë. Gjithnjë duke udhëhequr nga ajo se çfarë është mirë për të ardhmen e shtetit dhe për të ardhmen e AlternAtivës. Arsyetojmë me maturi, pa emocione të vetëdijshëm plotësisht për sfidat të cilat na presin. Edhe njëherë potencojmë se nuk do të biem në grackën e cila na është vënë. Nuk do të lejojmë minimum hapësirë që AlternAtivA në çfarëdo mënyrë vet të kontribuojë për proceset që do të pasojnë në mënyrë të pashmangshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Ursula von der Leyen sot në Shkup, pritet të prezantojë paketë për mbështetje energjetike për rajonin

Kryetarja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen sot pasdite do të…

Gazeta zvicerane shkruan për ngjarjen tragjike të 18 vjeçares nga Ferizaj

Gazeta zvicerane “20 minuten.ch” ka shkruajtur për ngjarjen tragjike që ka ndodhur…

BE me sanksione financiare ndaj Hungarisë, shkak korrupsioni

Komisioni Evropian ka bërë thirrje të dielën për ndërprerjen e fondeve në…

Çka po ndodhè në kufirin e Bllacës

Ora 19.30, rradhe kilometrike për të hyrë në Kosovë nga Maqedonia!

Shqiptarët e Shkupit të pambrojtur nga shteti, huliganët maqedonas sulmojnë, shqiptarët arrestohen

Përmes rrjeteve sociale dhe reagimeve në media, qytetarë të shumtë janë ankuar…