Sot në mëngjes alarme për bomba kanë arritur në më shumë institucione, qendra tregtare, objekte sportive, hotele dhe në Presidencë.

“Gjatë ditës së sotme është denoncuar se përmes adresave elektronike është dërguar kërcënim për vendosjen e mjeteve shpërthyese në: Muzeun e Qytetit të Shkupit, Muzeut Arkeologjik, Shtëpisë Muze të Nënë Terezës, Qendrës Tregtare, Ist Gejt, Q.T. Biser, Vila Vodno, Hotel Meriot, Hotel Aleksandar Palas, Qendra Sportive Boris Trajkovski, Stacioni Hekurudhor-Shkup, FFM…Menjëherë pas denoncimit zyrtarët policorë kanë ndërmarr të gjitha veprimet e nevojshme dhe në rrjedh janë kontrollet antiterroriste”, thuhet mes tjerash në njoftimin e MPB-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Polonia ka pritur më shumë se 575 mijë ukrainas deri më tani

Polonia ka pranuar më shumë se 575,000 ukrainas që nga fillimi i…

Punonjësit e Postës së Maqedonisë sot me grevë paralajmëruese

Paga për muajin shtator ose ndërprerje të punës. Ky është mesazhi i…

Super ekspertiza për “Llaskarcën”, Byroja për Ekspertiza Gjyqësore shkel afatin

Byroja për Ekspertiza Gjyqësore ka shkelur afatin e caktuar nga Gjykata Penale…

Banka Botërore: Çmimet e mallrave pritet të regjistrojnë rënien më të madhe që nga pandemia

Sipas Bankës Botërore, çmimet e mallrave këtë vit pritet të regjistrojnë rënien…

Rusia reagon kundër masave të Albin Kurtit ndaj Serbisë

Ministria e Punëve të Jashtme të Rusisë, përmes një deklarate lëshuar nga…